Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Andreas Palmqvist 73 min

Islossning för Östra Torp mot Skegrie. Torp kom till spel utan skadade Anders Johnsson och avstängde Philip Marklund. I matchens 2:a minut kommer Kristoffer Ekström fram fin på högerkanten och slår ett lågt hårt inlägg som Anders Nilsson sånär får en tå på. I matchens 5:e minut kommer Skegrie fram på sin vänsterkant. Ett långt inlägg slås och en Skegriespelare kommer på bortre stolpen och får på en kanonträff på volley stolpe in bakom en chanslös Anders Ohlsson. 0-1 till Skegrie. I den 12:e minuten skjuter Martin Rengbo ett bra skott som sveper precis över målvaktens vänstra kryss. I den 19:e minuten gör Skegrie även 0-2 sedan Torp slarvat i eget straffområde. I den 24:e minuten dribblar Kristoffer Ekström sig fram på högerkanten och får in ett bra inlägg, Anders Nilsson möter upp och placerar dit 1-2 med högran! I den 33:e minuten frestar Martin Rengbo målvakten pånytt med ett bra skott som han tvingas tippa till hörna. Hörnan slås perfekt av Martin Jönsson och Anders Nilsson går upp på bortre stolpen och nickar in kvitteringen till 2-2. Torp fortsätter trycka på och i den 40:e minuten studsar bollen upp på en Skegriehand i deras straffområde men ingen straff!!! Vi går till halvtidsvila med 2-2 och vi känner att vi SKA vända det här. I den 47:e minuten slår Anders Nilsson ett fint inlägg som Kristoffer Ekström går upp och nickar precis utanför. I den 52:a minuten dribblar Frank Brobeck sig förbi spelare efter spelare och tar sig in i straffområdet, där blir han bryskt fälld. Straff nu då? Nej, domaren blundar ännu en gång för en förseelse i Skegries straffområde. I den 59:e minuten slår inbytte Kent Larsson en fin långboll till Martin Jönsson som gjort en bra löpning på sin vänsterkant, Martin testar skott precis utanför Skegries straffområde och bollen touchar på en Skegriespelare och ställer målvakten helt. Bollen går retfullt enkelt i mål och Torp är i ledning för första gången i matchen! Men Torp var inte nöjda med det här utan fortsatte att anfalla på bred front. I den 61:a minuten slår Frank Brobeck en underbar crossboll in i Skegries straffområde där Anders Nilsson möter upp direkt på volley. Pang i mål och 4-2 till Östra Torp och ännu ett hattrick från Herr Nilssons fötter! I den 72:a minuten skjuter Kristoffer Ekström ett bra hårt skott som målvakten gör en fin fotparad på. I den 73:e minuten slår Martin Rengbo ett fint långt inlägg där Mattias Jönsson dyker upp på bortre stolpen och knoppar in 5-2! I den 80:e minuten slår inhoppande Joakim Vedmar ett fint inlägg till Kent Larsson som tjusigt språngnickar in 6-2 efter en touch på en Skegriespelare! Östra Torp tar en ny seger och klättrar därmed upp på andraplats i serien efter Västra Ingelstad. Dessvärre gick Anders Mårtensson sönder och vi får avvakta och se hur pass allvarlig hans knäskada är. I nästa match väntar Bunkeflo borta lördagen den 24:e maj klockan 15:00.